,,MasterDoors,, – companie ce se ocupă cu comercializarea ușilor de interior si de exterior.

Compania noastră a fost înființată în anul 2007 în orașul Chișinău.În anii săi de activitate compania a crescut la o rețea mare de magazine de vinzare cu amănuntul și a dezvoltat o rețea de parteneri pe întreg teritoriul Republicii Moldova,fiind în colaborare activă cu organizațiile de construcții.

La noi veți găsi cel mai mare asortiment de uși de interior și de intrare de la clasa econom la clasa premium.Noi suntem importatori direcți a ușilor de interior produse în Rusia,Ucraina,China  și a ușilor de intrare produse în Ucraina și China.Incepînd cu anul 2015 noi suntem lideri în vînzarea ușilor de intrare pe piața Republicii Moldova.

Datorită experienței vaste primite și a școlarizărilor în mod regulat echipa noastră lucrează zilnic la îmbunătățirea calității serviciilor si deservirii.Pentru comoditatea și comfortul clienților noștri Compania efectuează livrarea și montarea ușilor,avînd meșteri pentru scurtarea și găurirea ușilor pentru lăcăți.

Sarcina de bază – satisfacerea necesităților clienților noștri,oferirea unei consultații calitative și a suportului necesar.Scopul companiei noastre este comfortul maxim,comoditatea și siguranța casei tale la un preț accesibil.

Promotii
Lucrările noastre